Own & love who you are; reTREAT’je

Een eendaags retreat met liefde voor jezelf, vol inzicht, inspiratie en ontspanning

Own & love who you are. Doe jij dat? Ik vermoed veel te weinig, want feit is dat veel vrouwen dit ingewikkeld vinden. Vooral het stukje zelfliefde… Tijd om te leren jezelf te verwennen en iets te gunnen; re-treat-je! Zo heet het aankomende dag-retreat niet voor niets.

Samen Zijn met en in een kleine groep vrouwen. Connectie met de groep, maar vooral met jezelf. Focus op ontspanning, overgave en jouw persoonlijke groei. Goed moment om 2022 achter je te laten en voor te bereiden op 2023, waar je het mogelijk anders wilt dan nu. Zink tijdens het retreat weg in de stilte en voel hoe krachtig je bent.
Tijdens reTREAT’je mag je inspireren en ga je enorm geïnspireerd worden. Door elkaar, door bijvoorbeeld de film, door mij en ook jezelf; tijdens alle fijne sessies gedurende de dag. Er zijn momenteel nog 6 plekken over. Wil jij reTREAT’je van mij als kado ontvangen? Lees verder!

We open de dag in een cirkel van verbondenheid. We kijken de documentaire: the Goddess Project, waarin vrouwen hun verhalen delen, vol overwinningen op hun struggles en bereiken van hun dromen. Ik maak een heerlijke voedende lunch, want ‘you got to nourish to flourish’. Je gaat inzicht krijgen in jouw verlangens en dromen. En mag deze gaan #manifesteren met hulp van Human Design en een art #visionboard. Er is tijd om je lichaam te voelen. Ons hoofd maakt over uren en daardoor ‘vergeten’ we dat we ook nog een heel lichaam hebben en dat daar zoveel wijsheid in zit. Voelen wat er vastzit en bewogen wil worden met #intuitivebodymovement. Vrij laten wat je niet meer dient. En aan het einde diep in stilte zinken met een #yoganidra sessie, waarna we afsluiten in een closing cirkel.

Zaterdag 17 december van 10.00 – 15.30 uur
Locatie Heerenveen, de Túnkerij 9
Kosten €111 pp
Duo ticket: €99 pp wanneer je met een vriendin komt

Meld je aan door mij te mailen info@hetmoederinstinct.nl Of een DM te sturen via instagram. Je ontvangt dan van mij deelnemers info. (Pas na betaling is je aanmelding definitief.)

Meer retreat info vindt je hier

 

INSTA ONLY winactie: Ik gun jou deze #dagretreat en daarom geef ik 1 plek twv €111 kado! Juist nu in de drukke december maand kun je ongetwijfeld dit fijne reTREAT’je gebruiken. 14 december maak ik de gelukspoepert die als kado mag komen bekend op Instagram.

🔥Kans maken op een plekje? Doe mee via instagram. Zou het bericht met de afbeelding waar reTREAT’je op staat. Doe als volgt: 1. Laat mij in een reactie weten waarom jij jezelf dit gunt. 2. Tag (vermeld met @ ) voor wie deze give away echt iets is. 3. Deel deze post (bericht) in je stories en tag (vermeld met @ ) mij in die story.

(Doorsturen via Direct (vliegtuigje/pijltje) en opslaan wordt enorm gewaardeerd.)

LET OP: Wanneer jij je al hebt aangemeld, kun je ook mee doen. Je krijgt dan je betaling retour als jij de gelukspoepert bent die reTREAT’je kado krijgt

Vrouw in beweging met hand in de lucht
1
WhatsApp met Marije
Stuur Marije een WhatsApp bericht