Inzichtkaarten

De inzichtkaarten in deze set staan vol met vragen voor jou. Ze bieden ondersteuning bij het voorbereiden op de geboorte van jouw baby en laten je nadenken over hoe jij de geboorte én die eerste tijd samen wilt gaan ervaren

In gesprek met verdiepend inzicht

Een richtlijn en een aanmoediging voor dat waardevolle gesprek over de komst van je baby. Met behulp van de inzichtkaarten ga je ontdekken wat je behoeften zijn, welke kennis er al is en waar je nog meer over wilt weten.

Een goed gesprek met jezelf en/of juist samen met je partner voorbereiden op de komst van jullie kind; de inzichtkaarten helpen de boel op gang.

Als je niet weet wat je opties zijn, dan heb je ze ook niet. Maar waar te beginnen in deze alles overweldigende wereld met mega aanbod…

Houd het simpel. En ontdek het allemaal, kaart voor kaart.

88 kaarten 9 thema’s

De kaartenset bestaat uit maar liefst 88 kaarten in 9 thema’s. Thema’s die helemaal passen bij de fase van het leven waar jij in zit wanneer je in verwachting bent.

Zwangerschap, Bevalling, Pasgeboren baby, Kraamtijd Partner & Mama, Gevoel, Ontspanning, Mama & gewoon jij en Wat als… Op ieder kaart staat het thema vermeld en een bijpassende illustratie. Achterop vindt je een of meerdere vragen. De vraag is op zo’n manier gesteld dat deze je tot nadenken uitnodigt. Door bewust bij een vraag stil te staan ga je in jezelf opzoek naar het antwoord. Dit brengt je dichterbij wat jij belangrijk vindt. En daarmee ook bij je gevoel. Je krijgt ook inzicht in waar je nog te weinig van af weet. Bij iedere vraag kun je uiteraard zelf kiezen of je de verdieping op zoekt en of je meer kennis wilt opdoen.

Een positieve ervaring, ook als het anders loopt

Juist in een tijd van verandering, zoals het geval is bij een zwangerschap, hebben we vaak de behoefte aan structuur en kaders. De inzichtkaarten voldoen aan deze behoefte. Door het innerlijk dialoog in jou of de waardevolle gesprekken met je partner, zul je regie gaan ervaren. Jezelf beter leren kennen. Te weten komen wat jij nodig hebt speelt daarbij de hoofdrol.

Mijn tip is om niet op Google te gaan zoeken. Juist door de inzichtkaarten te gebruiken zie je door de bomen het bos weer. Met een zoekmachine zou je weer terug bij af zijn. Stel je vragen aan mij via een coachcall of ga er mee naar je verloskundige of gynaecoloog. Kijk ook eens bij het tabblad ‘Aanbod’.

Speciaal voor de vrouw is er het programma ZELF. Een 1:1 programma dat jou gaat helpen jezelf beter te leren kennen, je zekerder te voelen en nog zoveel meer moois. Zin om jouw mooiste leven te leiden? >>>     Ga naar ZELF

Inzichtkaarten

De inzichtkaarten bieden ondersteuning bij het voorbereiden op de geboorte van jouw baby en laten je nadenken over hoe jij deze geboorte wilt gaan ervaren. De inzichtkaarten in deze set staan vol met vragen voor jou. De antwoorden zullen je inzicht gaan geven in wat jij echt belangrijk vindt. Jíj bent namelijk degene die de antwoorden geeft! Er is geen goed of fout.

Het gebruik van de set draagt bij aan een ontspannen en positieve ervaring waarbij jij de regie hebt. Een set inzichtkaarten kost €39,95, excl verzendkosten.

Inzichtkaarten + coachcall

Best of both! Met deze combi deal krijg jij mega fijne inzichten. Samen spitsen we ons toe op wat voor jou belangrijk is, waarbij je rechtstreeks antwoord van mij krijgt op jouw persoonlijke vragen. Door de inzichtkaarten met de coach call te combineren, duik je dieper in jouw voorbereiding op de bevalling. Je vergroot hier mee zelf je kans op een positieve ervaring.
.

  • Deze combi is inclusief verzendkosten.

Eenmalige coaching

Gun jezelf een eenmalige coachcall wanneer jij je in de volgende situatie bevind:

  • Je bent zwanger en hebt vragen over je zwangerschap en de bevalling en daarmee de geboorte van je baby.
  • Je bent pas bevallen en wilt info en advies over je herstel (fysiek en mentaal) en omgaan met je pasgeboren baby.
  • Je ziet door alle bomen het bos niet meer.
  • Je hebt al geïnvesteerd in een programma of eerder een coachcall afgenomen, maar je wilt meer.

Wist je dat…

…je de inzichtkaarten super goed kunt gebruiken als basis voor je geboorteplan! Geen plan van hoe het moet lopen, maar een super handig communicatiemiddel.

Jouw zorgverleners weten zo in een oogopslag wie jij bent, wat je niet wilt en wat je vooral wél nodig hebt. Het gebruik van de inzichtkaarten gaat je hierbij helpen.

Wanneer jullie er samen niet uitkomen, kies dan voor het programma SAMEN. Meer verdieping, meer inzichten. En tot aan de eerste weeën ontvangen jullie mijn persoonlijk begeleiding.

Het fijne van programma SAMEN is dat er ook aandacht is voor het voorbereiden van jullie relatie op de komst van een kindje. Ook als dit de tweede of derde keer is dat jullie gezinsuitbreiding krijgen!

 

Als je niet weet wat je opties zijn,

dan heb je ze ook niet