ZELF, 1:1 programma voor vrouwen

Commitment geven aan jezelf, aan de vrouw die je wilt zijn. Het begint met een besef en dan die eerste stap.

Je voelt dat je in je leven een andere koers mag uitzetten.  Je wilt alles er uit halen en gunt jezelf meer dan wat er nu is of dan het vooruitzicht dat je hebt. Hoe dan? Je wilt zo graag succesvol zijn… Gelukkig hoef je dit niet alleen aan te pakken. Ik ben hier erg goed in. Kies je voor ZELF 1:1, dan gaan jij en ik samen aan de slag.

Kun jij jezelf op de eerste plaats zetten, zonder je daar rot over te voelen? Je gaat het leren.

We starten in de eerste sessie met vaststellen met welke kwestie je aan de slag wilt en hoe je aan het einde van het programma je zou willen voelen. Wat zou er anders zijn en hoe weet je dat? Gedurende het programma krijg je handvatten, tips en heb je mij als steunpilaar of stok achter de deur. Je doet het wel ZELF, maar niet alleen.

THRIVE not SURVIVE                                                                         Download info PDF

Wat ZELF jou oplevert

 • Een positieve mindset, ook als het anders loopt dan bedacht
 • Je leert jezelf beter kennen, hoofd en hart in verbinding
 • Je wordt je bewust van je aannames en leert deze omzetten naar nieuwe overtuigingen
 • Je wordt je bewust van jouw zelfsabbotage
 • Je voelt je stevig in je schoenen staan 
 • Je laat het leven voor je werken
 • Je krijgt helder wat jou gaat helpen en wat je beter kunt laten om je doelen te bereiken

ZELF is iets voor jou wanneer…

…je vrouw bent! Je mag investeren in ZELF als jij (ergens) voelt dat jij er mag zijn of wilt gaan voelen dat jij er mag zijn. Meer grip wilt krijgen op je leven.

Je kunt ZELF ook als voorbereiding op een zwangerschap, op de bevalling, op het moederschap of andere grote mijlpalen in je leven zoals een carrière switch, een stap naar zelfstandig ondernemerschap of groei op werkgebied.

Inhoud van het programma

ZELF is geen vaststaand programma qua inhoud. Jij bent uniek en samen maken we het programma passend bij wie jij bent

Wat wel vaststaat:

 • 1 info call, kennismaking van 30 minuten, om te ontdekken of jij en ik een klik hebben (gele button rechts onderin)
 • Het programma duurt 5 weken of 3 maanden en je kunt zo vaak als je wilt het programma opnieuw afnemen of naar de andere tijdsduur stappen.
 • We hebben iedere week (5wk) of om de week (3mnd) een sessie Alles in-person, de ene keer in-person de andere keer digitaal of veelal digitaal, omdat in-person vanwege afstand niet haalbaar is. We onderzoeken samen wat wenselijk is voor jou
  • De vrije tussenweek bij de 3mnd is voor jou om te verwerken, toe te passen en te voelen, meer te verdiepen.
 • Halverwege hebben we bij beide trajecten 1 hele dag full focus!!! Deze is in-person en zal bij mij thuis plaats vinden (lichte woning, rust, bos en lekker eten!)
 • Tijdens de laatste afspraak vieren we wat je hebt bereikt
 • Gedurende het gehele traject is het mogelijk om tussen de sessies door contact via WhatsApp te hebben

 Wel zelf, niet alleen

ZELF helpt jou om te groeien. Om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Neem jezelf onder de loep en wees eerlijk: Hoe goed zorg jij voor jezelf? Wat gun jij jezelf? Stimuleer je jouw eigen groei en ontwikkeling? En hoe dan? En hoe belemmer je jouw eigen groei? Slechts een greep uit de vele vragen waarmee we op onderzoek gaan.

Na jaren werken met vrouwen in de coachende sfeer ben ik nu, naast doula, ook werkzaam als vrouwencoach. Een soort van doula voor jou in jouw dagelijks leven.

In contact komen met jezelf en van daar uit verder bouwen. Waarbij zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfzorg je stabiele basis mogen zijn. Jij gaat jouw wensen werkelijkheid laten worden. Of dit nu een gelukkigere leven hebben is, werken aan je rol als moeder of misschien wil je een carrière switch maken of  je droom om te starten als zelfstandige realiseren. Welke richting je ook kiest, samen kijken we naar welke route bij jou past en wandel ik met je mee.

I got your back!

P.S Voelt een compleet programma als een te grote stap voor jou? Je kunt gelukkig ook op losse sessies investeren! Dat doe je door hier te klikken. Video bellen of in het echt. Tot snel!

THRIVE not SURVIVE

2 vrouwen die een arm om elkaar hebben verbinden in een kleine groep