ZELF, 1:1 programma voor vrouwen

Commitment geven aan jezelf, aan de vrouw die je wilt zijn. Het begint met een besef en dan…durven die eerste stap te zetten. En nu ben je hier, op deze website. Ik vind je moedig!

Je voelt dat je in je leven een andere koers mag uitzetten.  Je wilt alles er uit halen en gunt jezelf meer dan wat er nu is of dan het vooruitzicht dat je hebt. Hoe dan? Je wilt zo graag… Gelukkig hoef je dit niet alleen aan te pakken. Ik ben hier erg goed in. Kies je voor ZELF 1:1, dan gaan jij en ik samen aan de slag.

Kun jij jezelf op de eerste plaats zetten, zonder je daar rot over te voelen? Je gaat het belichamen! Embodiment zie ik als voelen met je hele Zijn. Als kind kon jij dit heel goed, maar het is je afgeleerd. Het is tijd om dit te herontdekken.

We starten in de eerste sessie met vaststellen waar je als eerste mee aan de slag wilt en hoe je aan het einde van het programma je zou willen voelen. Wat zou er anders zijn en hoe weet je dat? Gedurende het programma krijg je handvatten, tips en heb je mij als steunpilaar of stok achter de deur. Je doet het wel ZELF, maar niet alleen.

THRIVE not SURVIVE                                                                         Download info PDF

Wat ZELF jou oplevert

 • Een positieve mindset, ook als het anders loopt dan bedacht; houden van jouw licht én donker waarbij je oké bent met je emotionele ups & downs
 • Je leert jezelf beter kennen; verbinding maken tussen voelen in emoties en je lichaam met behulp van door mij ontwikkelde Intuitive Body Movement. Ook zet ik graag mijn ‘energy magic’ in
 • Embodiment; leven vanuit je hart ipv je hoofd
 • Je wordt je bewust van je aannames en leert deze omzetten naar nieuwe liefdevolle helpende gedachten
 • Je kunt jouw zelfsabbotage de kop in drukken
 • Je voelt je stevig en ontspannen in je schoenen staan. Yoga Nidra, affirmeren en andere embodiment tools
 • Je laat het leven vóór je werken vanuit overgave (denk aan bijv de wet van aantrekkingskracht) 
 • Je krijgt helder wat jou gaat helpen en wat je beter kunt laten om je doelen te bereiken, hier kan een tool als Human design worden ingezet

ZELF is iets voor jou wanneer…

…je vrouw bent! Je mag investeren in ZELF als jij (ergens) voelt dat jij er mag zijn of wilt gaan voelen dat jij er mag zijn. Meer grip wilt krijgen op je leven.

Je kunt ZELF ook als voorbereiding op een zwangerschap, op de bevalling, op het moederschap of andere grote mijlpalen in je leven zoals een carrière switch, een stap naar zelfstandig ondernemerschap of groei op werkgebied.

Inhoud van het programma

ZELF is geen vaststaand programma qua inhoud. Jij bent uniek en samen maken we het programma passend bij wie jij bent

Wat wel vaststaat:

 • 1 info call, kennismaking van 30 minuten, om te ontdekken of jij en ik een klik hebben (gele button rechts onderin)
 • Je maakt commitment voor tenminste 3 maanden
 • De inhoud van jouw programma stemmen we samen af. Je kunt kiezen uit verschillende bouwstenen voor jouw persoonlijke ontwikkelingsreis
 • 1 intake sessie van max 2 uur waarin we een plan maken, we stemmen samen de frequentie voor de sessies af
 • De vorm van contact is passend bij jou. Alles in-person, de ene keer in-person de andere keer digitaal of veelal digitaal, omdat in-person vanwege afstand niet haalbaar is
 • Prive retreat van 1 dag. Deze is in-person op een fijne nader te bepalen locatie
 • Gedurende het gehele traject is het mogelijk om tussen de sessies door contact via WhatsApp te hebben

Bouwstenen

 Wel zelf, niet alleen

ZELF helpt jou om te groeien. Om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Neem jezelf onder de loep en wees eerlijk: Hoe goed zorg jij voor jezelf? Wat gun jij jezelf? Stimuleer je jouw eigen groei en ontwikkeling? En hoe dan? En hoe belemmer je jouw eigen groei? Slechts een greep uit de vele vragen waarmee we op onderzoek gaan.

Na jaren werken met vrouwen in de coachende sfeer ben ik nu, naast doula, ook werkzaam als vrouwencoach. Een soort van doula voor jou in jouw dagelijks leven.

In contact komen met jezelf en van daar uit verder bouwen. Waarbij zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfzorg je stabiele basis mogen zijn. Jij gaat jouw wensen werkelijkheid laten worden. Of dit nu een gelukkigere leven hebben is, werken aan je rol als moeder of misschien wil je een carrière switch maken of  je droom om te starten als zelfstandige realiseren. Welke richting je ook kiest, samen kijken we naar welke route bij jou past en wandel ik met je mee.

I got your back!

P.S Voelt een compleet programma als een te grote stap voor jou? Je kunt gelukkig ook op losse sessies investeren! Dat doe je door hier te klikken. Video bellen of in het echt. Tot snel!

THRIVE not SURVIVE