Ondersteuning

Wanneer je met mij samenwerkt zet je bewust in op jouw leven een positieve draai geven. Goed in je vel zitten, gelukkig zijn met jezelf, regie nemen en voor jezelf gaan staan. Zoals bijvoorbeeld werken aan het creëren van een positieve bevalervaring, ongeacht hoe de bevalling verloopt. Mijn ondersteuning draagt enorm bij aan jouw welbevinden. Je voelt je gehoord, gezien en gesteund.

Programma’s

Zwangerschap

Losse sessies, ZELF 1:1, Inzichtkaarten
 • Losse afspraak in sessies per uur Neem contact op voor tarieven en mogelijkheden voor maatwerk voor meerdere sessies

 • ZELF Voor alle info over het 1:1 programma klik hier Alleen voor de vrouw
 • Inzichtkaarten Een kaartenset vol vragen én de tool om met je partner in gesprek te gaan over de 9 belangrijkste thema’s voor nu Meer info vind je hier
 • SAMEN met je partner aan de slag Meer verbinding creeren? Meer bewustzijn op wat is en wat gaat komen? Check hier

Relatie: SAMEN

meer dan een zwangerschapscursus

'SAMEN' Privé programma voor vrouw & partner
 • Video info call
 • 6 online masterclasses van 1/2 uur
 • 3 afspraken van 2 uren vóór 37 weken oa geboorteplan, ontspanning, ademhaling en comfort, rol van de partner + handvatten
 • Focus op jullie relatie. Meer inzicht, verbinding, verdiepen in elkaar en het fundament van jullie gezin versterken.
 • Set Inzichtkaarten
 • E-werkbook voor bij de inzichtkaarten met extra verdiepende vragen. Tevens perfect ter ondersteuning van het maken van een geboorteplan
 • Diverse worksheets en info in pdf
 • WhatsApp, email en telefoon. Onbeperkt gedurende de hele zwangerschap; vanaf moment van inhuren tot aan de bevalling

Uit te breiden met
ZELF 1:1 of de ZELFclub.

Bevalbad huren
10% korting voor cliëntes

Wel de uitgebreide doula ondersteuning gedurende de gehele zwangerschap. Geen bevallingsondersteuning. SAMEN is een zwangerschapscursus +

Losse afspraak in-person of online is ook mogelijk

Kijk hier voor meer info en tarief. Plan een gratis vijblijvend gesprek in via de gele button rechts onderin op deze pagina.

Mama & gewoon jij

Cacao Bliss Ceremonie, ZELF 1:1 & 'de ZELFclub' en losse sessies per uur

Cacao Bliss Ceremonie Klik hier voor info over deze bijzondere innerlijke reis

ZELF Voor alle info over het 1:1 programma klik hier Alleen voor de vrouw

de ZELFclub Voor vrouwen die liever in de geborgenheid en met de steun van andere vrouwen aan zichzelf werken Klik hier

Losse afspraak in sessies per uur ook mogelijk 

Zwangerschap

Tijdens de zwangerschap zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Wat heb je allemaal echt nodig? Hoe kun je je het beste voorbereiden op een bevalling zoals jíj die graag wilt? Met Marije aan je zijde komt dat helemaal goed. Ook de achtbaan van emoties waar je vaak in zit zullen we in een lagere versnelling zetten. Stress vrij is de sleutel.

Waar hecht je waarde aan? Wat wil je heel graag en wat absoluut niet? De inzichtkaarten die Marije ontwierp zullen je ondersteunen tijdens je beslissingsproces. Kies je voor een videocoachcall, dan kun je jouw specifieke vragen aan mij stellen en informeer ik je over wat al je opties zijn. Als je niet weet wat je opties zijn, heb je ze ook niet. Weten wat je te wachten staat, waar je aan toe bent en je gesteund voelen draagt bij aan het creëren van een gevoel van zekerheid met een positieve ervaring als gevolg.

SAMEN

Wanneer je een kindje verwacht of al een tijd ouders bent, je relatie is het fundament van jullie gezin. Wist je dat 1/3e van de stellen met kinderen uit elkaar gaat? Dat zijn 70.000 kinderen per jaar waarvan de ouders niet meer samen zijn. Uiteraard begint geen enkel stel aan kinderen met de gedachte ooit uit elkaar te gaan. En tóch gebeurt het.

Marije heeft een progamma ontwikkeld waarbij je leert wat je kunt doen om gezond zwanger te zijn, hoe je een positieve bevalervaring creert én oog voor elkaar houdt in de rollecoaster waar je vaak in beland. Met programma SAMEN ga je voor; en en en! Leer elkaar nog beter kennen voor meer verdieping en vooral verbinding. Communicatie is key en samen met intimiteit de rode draad in dit programma.

Mama & gewoon jij

Met de geboorte van een kind wordt ook een moeder geboren. Dat willen we nog wel eens vergeten, maar het is belangrijk om daarbij stil te staan. Bij ieder kind ontstaat er ook een nieuwe jij. Met Marije kijk je naar wat jouw behoeftes zijn en hoe je deze nieuwe fase in je leven vorm wilt geven. Hoe jij lekker in je vel kunt (blijven) zitten en tevreden kunt Zijn met wie je bent en wat is.

Speciaal voor alleen de vrouw is er het programma ZELF. Een 1:1 programma dat jou gaat helpen je draai in jouw leven te vinden en je mooiste leven te leiden.     Ga naar ZELF 

Je gedragen voelen door een groep vrouwen? Een kleine groepje vrouwen waarbinnen jij aan jeZELF werkt. Wel ZELF, maar niet alleen. Join ‘de ZELFclub’

samen voorbereiden op je baby

(Tik of klik op de afbeelding hierboven voor meer info over het programma SAMEN)

Eenmalige coaching

Gun jezelf een eenmalige coachcall wanneer jij je in de volgende situatie bevind:

 • Je wilt aan jouw persoonlijke ontwikkeling werken
 • Je wilt een intuïtieve energetische massage 
 • Je bent zwanger, ziet door de bomen het bos niet meer en hebt vragen over je zwangerschap & de bevalling
 • Je hebt al geïnvesteerd in een programma of eerder een coachcall afgenomen, maar je wilt meer.

Inzichtkaarten + coachcall

Best of both! Met deze combi deal krijg jij mega fijne inzichten. Samen spitsen we ons toe op wat voor jou belangrijk is, waarbij je rechtstreeks antwoord van mij krijgt op jouw persoonlijke vragen. Door de inzichtkaarten met de coach call te combineren, duik je dieper in jouw voorbereiding op de bevalling. Je vergroot hier mee zelf je kans op een positieve ervaring..

Deze combi is inclusief verzendkosten.

Inzichtkaarten

De inzichtkaarten bieden ondersteuning bij het voorbereiden op de geboorte van jouw baby en laten je nadenken over hoe jij deze geboorte wilt gaan ervaren. De set bestaat uit 88 kaarten in 9 thema’s; Zwangerschap, Bevalling, Gevoel, Ontspanning, Mama & Gewoon jij, Partner & Mama, Pasgeboren baby, Kraamtijd en Wat als. De inzichtkaarten in deze set staan vol met vragen voor jou. De antwoorden zullen je inzicht gaan geven in wat jij echt belangrijk vindt. Jij bent namelijk degene die de antwoorden geeft! Er is geen goed of fout. Je zult geprikkeld worden om verder op onderzoek te gaan wanneer je de vragen niet kunt beantwoorden. Op deze manier zorg jij er zelf voor dat je geïnformeerd wordt over de onderwerpen die op jouw situatie van toepassing zijn. Het gebruik van de set draagt bij aan een ontspannen en positieve ervaring waarbij jij de regie hebt. Een set inzichtkaarten kost €39,95, excl verzendkosten.

Marije is een persoon die goed aanvoelt wat een vrouw nodig heeft. Juist niet die “bemoedigende opbeurende woorden” maar de ruimte geeft om gevoelens er te laten zijn en helpt woorden te geven aan de wens die er eigenlijk onder ligt. Ik dacht eerder altijd dat een doula erg zweverig was, maar Marije is een heel fijn en open persoon, die van nature een vrouw in haar kracht kan zetten. En aansluit bij de wens die er speelt binnen de meest bijzondere periode in het leven van een (aanstaande of pasgeboren) moeder.

Gerda Watzema

Van tevoren was ik wat sceptisch over het idee van mijn vrouw om een doula bij onze bevalling te hebben. Maar nadat wij met Marije gesproken hadden vond ik haar direct heel aardig en betrouwbaar overkomen. Ze heeft ook gevoel voor humor en dat was voor mij heel prettig. Ik kon samen met haar mijn vrouw ondersteunen en als er wat was kon ik haar altijd direct vragen om hulp of antwoord. Ze was er niet alleen heel erg voor mijn vrouw (dat te zien tijdens dat mijn vrouw het best zwaar had deed mij heel goed), maar ook voor mij. Als andere mannen er ook wat sceptisch tegenover staan, of het misschien 'zweverig' vinden; zou ik aanraden toch met Marije kennis te maken (want ze is echt absoluut niet 'zweverig') Ze is een topper!

Tiede Hazenberg

De bevalling was langdurig en best heftig en zij heeft ervoor gezorgd dat alles wat er gebeurde verzacht werd. Ze tastte heel goed af wat ik of mijn partner wel/niet nodig hadden. Ze bood fysieke steun (massages, ademhalingstechnieken, aromatherapie maar ook kleine dingen als elke keer de kruik opwarmen, drinken aanbieden) en geestelijke steun (begrip, luisterend oor, mij zelfvertrouwen geven door motiverende woorden). Mijn partner en ik hebben haar ondersteuning als zeer prettig en in ons geval onmisbaar ervaren!!

Marion Snapper

Bevalbad

Bevallen in water kent veel voordelen, waaronder de natuurlijke vorm van pijnstilling, ontspanning tussen de weeën en de bewegingsvrijheid. Marije informeert je graag over de bevalling in water, het bevallingsbad en de voordelen.

Jaren heb ik samen met mijn klanten gebruik gemaakt van de baden van bevallingsbaden.nl die ik in kocht en verhuurde. Hier ben ik mee gestopt.

Nu ben ik affiliate van hun, gewoon omdat ik fan ben. Wil jij een geschikt bad om in te bevallen en mij een plezier doen? Huur jouw bevalbad via deze link 

De kracht van het geboorteplan zit in het proces van het maken van het plan, niet in het plan zelf.