Over het Moederinstinct

Iedere vrouw heeft recht op regie over haar leven en grip op de fases welke zij doormaakt. Ik gun jou een ontspannen tijd waar ruimte is om te genieten van zowel de pieken als de dalen. ‘het Moederinstinct’ is er om jou te ondersteunen en een positief gevoel te realiseren.

Zwangerschap

Als je niet weet wat je opties zijn, dan heb je ze ook niet. Weten wat je te wachten staat, weten waar je aan toe bent en je gesteund voelen. Marije has got your back!

Relatie: SAMEN

meer dan een zwangerschapscursus

Je leert wat je kunt doen om gezond zwanger te zijn, hoe je een positieve bevalervaring creert én oog voor elkaar houdt in de rollecoaster van je huidige levensfase; (opnieuw) ouders worden

Mama & gewoon jij

Bij ieder kind ontstaat er ook een nieuwe jij. Met Marije kijk je naar wat jouw behoeftes zijn en hoe je deze nieuwe fase in je leven vorm wilt geven. In de eerste plaats ben je vrouw en gewoon jij

Wat is het Moederinstinct?

Het Moederinstinct is er voor praktische, informatieve en emotionele ondersteuning tijdens de meest belangrijke fasen in het leven van een mens. Alles rondom de geboorte van je kind(eren), het moederschap, je relatie. En gewoon jij, vrouw zijn. Een intense tijd welke je niet alleen hoeft door te maken.

Het is ontzettend geruststellend en bekrachtigend om met Marije samen te werken. Zij weet alles van de fase waarin jij je bevindt. Onderzoek wijst uit dat weten wat je opties zijn en je gehoord, gesteund en gezien voelen om vervolgens in je eigen kracht te durven gaan staan, bijdraagt aan jouw welbevinden en geluk.

Kies voor een van de programma’s en weet dat Marije een rots in de branding is bij iedere stap in jouw en jullie proces

Inzichtkaarten

De inzichtkaarten bieden ondersteuning bij het voorbereiden op de geboorte van jouw baby en laten je nadenken over hoe jij deze geboorte wilt gaan ervaren. De inzichtkaarten in deze set staan vol met vragen voor jou. De antwoorden zullen je inzicht gaan geven in wat jij echt belangrijk vindt. Jij bent namelijk degene die de antwoorden geeft! >>> Meer info

Een set inzichtkaarten kost €39,95 excl verzendkosten.

Een gezonde baby en moeder is het belangrijkste, maar niet het enige wat telt. Hoe jij je voelde, dat blijft je de rest van je leven bij.