Programma SAMEN – review van Linda & Jarl

Zwangerschapscursus met aandacht voor je relatie

vader en zwangere moeder met oudere zoon op arm

Linda & Jarl verwachten hun tweede kindje. Deze keer willen ze ook graag aandacht voor elkaar blijven houden en vooral veel praktische handvaten.

Jarl zegt het volgende over mijn begeleiding en het programma SAMEN:
Bedankt voor de fijne begeleiding. Goed om even stil te staan bij de aankomende bevalling en te realiseren dat er een nieuw leven aankomt. Erg fijn om tips en tricks te krijgen die je als man tijdens de bevalling kunt toepassen en dingen vanuit een andere invalshoek te zien. Zo kun je beter keuzes maken en weet je wat de mogelijkheden zijn.
Ik vond het erg nuttig.
En Linda deelt met mij:
Via Instagram Marije en haar bedrijf leren kennen. Het programma ‘samen’ sprak mij aan omdat er vooral gekeken wordt naar hoe je samen als partners kunt voorbereiden op de bevalling. Van te voren hebben we een checklist ingevuld met informatie over ons en mochten we aangeven waaraan we graag wilden werken! Marije heeft dit in 3 consulten verwerkt! Twee maal in real live en een keer via de laptop. We hebben alle drie de keren ervaren als zeer waardevol en leerzaam. Marije is een heel fijn persoon met enorm veel kennis. We vonden de praktische tips en tricks voor tijdens de bevalling heel fijn. Hierdoor weten we welke opties er zijn en wat de rol van de partner kan zijn. Daarnaast hebben we samen we een Geboorteplan en kraamplan opgesteld. Ook hierbij kregen we tips en noemt Marije dingen op waar we zelf nog niet over hadden nagedacht.
Na het laatste consult waarin ook veel tips zijn gegeven heeft Marije na een vraag van ons een heel handig kaartje gemaakt voor de partner waar alles nog eens op terug te lezen valt. Mega praktisch!
Heel blij dat we voor Marije hebben gekozen om de bevalling voor te bereiden. Marije geeft ons als ouders het gevoel van vertrouwen en you can do this together!
Groetjes,
Jarl en Linda
P.S Linda en Jarl hebben mij echt nét laten weten dat ze ook graag na de bevalling mijn ondersteuning willen gebruiken. Ze zetten in op het Blije Ouders programma met heel graag meer uren als dat mogelijk is! Hoe leuk!!!

 

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen en er een blog over lezen? Klik dan hier en hier

Onder het kopje Ondersteuning kun je meer informatie vinden en je mag altijd een gratis vrijblijvend gesprek in plannen

Om teleurstellingen te voorkomen: ik doula alleen inclusief bevallingsondersteuning op max 1 uur (1,5 uur io voor metname SAMEN of Na de geboorte) vanaf Heerenveen. Dit betekent dat ik werkzaam ben in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Flevoland en de Kop van Noord Holland bovenste deel.

1
WhatsApp met Marije
Stuur Marije een WhatsApp bericht