Tadaaa. Een heel heel heel fijn 1:1 programma voor vrouwen. Precies waar je naar zoekt. In dit programma draait het helemaal om jou. Je doet het ZELF, maar niet alleen.

ZELF helpt jou om te groeien. Om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Om eens kritisch naar jezelf te kijken. Om onder de loep te gaan nemen hoe goed jij voor jezelf zorgt en of + hoe je jouw eigen groei en ontwikkeling stimuleert. Jezelf op de eerste plaats te zetten, zonder je daar rot over te voelen. En te shine’en in het leven.

Wat is dat toch met iets voor jezelf doen, dat dat al snel door anderen als egoïstisch wordt bestempeld?!? Dat er verwacht wordt dat je eerst voor een ander zorgt en het geluk van de ander voorop zet…
En wat maakt dat we ons zoveel aantrekken van wat anderen vinden?
Het heeft alles te maken met lekker in je vel zitten, met leven vanuit jouw essentie en ook met durven & doen.

Als je de eerste stap durft te nemen door voor jezelf te kiezen, gaat ZELF jou helpen verder te groeien. We kijken naar alle ballen die je in het leven hoog aan het houden bent en je ontdekt of dit nog voor je werkt.
We onderzoeken wat je graag zou willen in je leven: Wat is er allemaal al voor moois en wat zou je graag anders zien? En wat zit er achter die behoefte tot verandering?

Jouw thema voor ZELF kan gaan over de hoe jij in je vel zit. Het kan gaan over relaties met anderen en over de liefde. Het kan gaan over je werk, over wat voor carrière je ambieert en hoe daar in te groeien.
We zullen een richting kiezen en je zult gaan ervaren dat er vaak veel overlap is met andere thema’s in je leven.
We duiken hoe dan ook de diepte in en zo kom je er achter wat er nodig is om veranderingen te maken en/of tevreden te zijn.

ZELF is geen vaststaand programma qua inhoud. Jij bent uniek en ZELF past bij wie jij bent. Vertrouw mij, dit gaat echt zo magisch en bekrachtigend voor je zijn!!! Ben jij er klaar voor om jouw mooiste leven te leiden? Ontdek meer over ZELF

Waar het bij ZELF om gaat is verdieping in jou. In wie jij bent en in jouw vrouw-zijn. Als jij investeert in dit programma, dan gaan jij en ik samen aan de slag om alles uit jou ZELF te halen.

Om te mogen investeren in ZELF hoef je alleen maar vrouw te zijn. Je mag het gebruiken als voorbereiding op een zwangerschap, op de bevalling, op het moederschap of andere grote mijlpalen in je leven zoals een carrière switch of een stap naar zelfstandig ondernemerschap. Of je gebruikt ZELF omdat jij (ergens) voelt dat jij er mag zijn of dit wilt voelen.

Laat mij je ondersteunen zodat jij kunt gaan floreren en jouw mooiste ware leven gaat leiden.

 
THRIVE not SURVIVE

Onder het kopje Ondersteuning kun je meer informatie vinden over mijn aanbod. Je mag ook altijd via de gele button rechts onderin een gratis vrijblijvend gesprek in plannen

 

1
WhatsApp met Marije
Stuur Marije een WhatsApp bericht