Zeg nooit nooit

Wat ik doe als relatiedoula; werken met stellen om hun relatie voor te bereiden op de komst van een kind en gezond te houden wanneer je ouders bent

1/3e van de stellen met kinderen gaat uit elkaar en het kan jullie ook overkomen…70.000 kinderen per jaar in NL waarvan de ouders niet meer samen zijn…pfoe. Shocking! Maar als het aan mij ligt, horen jullie hier niet bij!

Na mijn besluit een paar maanden geleden tot een klantenstop voor de bevallingsondersteuning, heb ik nog met vele vrouwen contact gehad die het jammer vonden dat ik niet meer hun doula met bevallingsondersteuning kon zijn. Ik heb zelfs zo’n 6 verzoeken ontvangen van vrouwen die hoopten dat de klantenstop al voorbij was. Uiteraard voelde ik mij enorm gevleid dat zij graag met mij willen samen werken, maar hoe moeilijk ook (want ik stel niet graag teleur), ik heb deze lieve vrouwen doorverwezen naar doula’s in hun woonomgeving. Of ze zijn in het programma SAMEN gestapt.

Dit programma is echt alles in één. Nu ik niet meer werkzaam ben als bevallingsdoula, heb ik besloten mijzelf om te dopen tot relatiedoula.

Met relatiedoula bedoel ik niet dat ik relatietherapeut ben. Bij programma SAMEN gaat het over bewustzijn creëren op het eigen aandeel in het verwerkelijken van een positieve bevalervaring. Waarbij we extra aandacht besteden aan de band die je als stel met elkaar hebt. Jullie relatie is het fundament van jullie gezin. Relatie is een werkwoord, dus je zult moeten werken aan jezelf en aan elkaar, aan jullie SAMEN. Helemaal nu je leven 360 graden gaat veranderen (ook al hoop/ geloof je dat misschien nog niet helemaal). Zwanger zijn, bevallen en (voor het eerst) ouders worden, dat doet nou eenmaal veel met je. Dit gegeven verdient tijd en aandacht.

Belangrijke pijlers binnen SAMEN zijn:

  • Weten wat je opties zijn, want kennis is/geeft kracht
  • Elkaar goed kennen en nog beter leren kennen (en ja dat gaat echt gebeuren, de eerdere deelnemers zijn er zelf ook verrast over)
  • Verbindend communiceren
  • Intimiteit, commitment en passie
  • Ontspanning en connectie met je lijf en hoe je daar als partner aan bij kunt dragen

Concreet betekent dit dat ik alle kennis die ik de afgelopen 6,5 jaar als doula heb opgedaan, met jullie deel. Mijn ervaringen met de geboortezorg tijdens baringen gooi ik ook in de mix. En als een ervaringsdeskundige met een gelukkige relatie die dit jaar een kwart eeuw aantikt (ja serieus, 25 jaar!!!), met maar liefst 3 kinderen, heb ik jullie veel te bieden.

Zeg nooit dat je relatie niet zo gaat zijn, zeg nooit dat je nooit uit elkaar zult gaan. Je kunt het niet garanderen. Het beste wat je wél kunt doen is elkaar beloven dat je dag in dag uit SAMEN moeite voor elkaar zult doen, juist als het even zwaar is. Een goed begin is het halve werk. Begin voor het begint, tijdens je zwangerschap 😉

Heb je vragen en ontvang je graag meer info over het programma SAMEN? Ga dan naar mijn aanbod

Lees je dit nu en ben je niet zwanger maar zou je wel samen met je partner aan jullie relatie willen werken? SAMEN gaat next level!!! Voor stellen die al ouders zijn bied ik het programma aan zónder geboortevoorbereiding maar met andere “bouwstenen”.

Zo is het bijvoorbeeld vanaf mei mogelijk om bij mij te komen voor een prachtige intense verdiepende Cacao Bliss ceremonie ♡ Deze ceremonie is mind blowing en gaat jullie harten nog meer openen, jullie connectie dieper maken dan deze al is. Mijn ervaring met een ceremonie met dit plantmedicijn samen met mijn man, is niet te beschrijven. Wij dachten dat het bijna niet nog fijner kon zijn, maar de ceremonie deed dat wel voor ons. Mail mij als je meer info wilt

Liefs Marije

P.S Wil je voor nu alleen aan je zelf, je eigen persoonlijke ontwikkelingsproces werken? Ik bied ook 1:1 ondersteuning. Plan een info call in en vraag mij naar de mogelijkheden

vrouw en man lachend met hoofden tegen elkaar en baby in hun armen
1
WhatsApp met Marije
Stuur Marije een WhatsApp bericht