More fun and joy! Overvloed, liefde. Lekker in je vel zitten en jezelf de tijd durven gunnen. Uit je comfortzone stappen en toch kunnen ontspannen. Ik heb een heerlijk aanbod voor de komende weken voor je gecreëerd en nodig je uit om aan te sluiten bij datgene wat resoneert bij je. Tijdens alle activiteiten neem ik je mee op reis in het nu, naar meer jou

Wat je per sessie kunt verwachten:

Intuitive Body Movement

Bewegen. We doen het de hele dag onbewust. Hoe vaak sta jij stil bij wat jouw lichaam vertelt? 

Tijdens intuitive body movement bewegen we wat we voelen. De spanningen in ons lichaam vertellen een verhaal. Wat wil er gezien worden aan gevoelens en emoties? Maak een hernieuwde connectie met je lichaam en durf stapje voor stapje weer te gaan vertrouwen op jouw lijf. De grap is namelijk dat ons lichaam heel goed weet hoe te verwerken, maar dat wij zijn vergeten hoe te volgen. Ons hoofd zit in de weg. Laat je meevoeren op mijn aanwijzingen en de muziek en kom terug bij jezelf. The body knows, just follow…

Aanmelden voor Intuitive Body Movement doe je hier

 

Visionboard: True Nature

Je ontdekt welke manier van manifesteren bij jou past. Geen mens is uniek en ieder oefent op haar eigen manier invloed uit. Wees magnetisch op een manier die voor jou werkt en ervaar hoe het is om je wensen in vervulling te zien gaan. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het werkt!

Human Design is 1 van de tools die ik hier voor jou ga inzetten Na de info ga je zelf aan de slag en maak je een visionboard om te manifesteren wat jij graag in je leven wilt. Je gaat diverse tools gebruiken en er een mixed media art work van maken. Keep your vibes high

Aanmelden voor Visionboard: True Nature doe je hier

 

Mama Nidra  Yoga Nidra

Yoga Nidra is een diepe staat van ontspanning welke gemakkelijker te bereiken is dan meditatie. Het is de kunst van niets-doen

Je hoeft alleen maar te liggen en te luisteren. Ik begeleid je tijdens een reis naar je diepste Zijn Ervaar een vorm van ontspanning waarbij 45 minuten gelijk staat aan 3 uren diepe slaap. Activeer je zelfhelend vermogen en plant jouw intenties in je onderbewustzijn. Voel de rust. Sink into stillness…

Aanmelden voor Mama Nidra doe je hier

Cacao x Intuitive Body Movement

De rauwe cacao opent je hart letterlijk en figuurlijk. De fysieke reactie die het drinken van cacao veroorzaakt verbind je met je Zijn. Cacao geeft je immuunsysteem een boost, want het zit vol met antioxidanten. Ook zorgt het voor aanmaak van gelukshormonen. It makes you want to move waardoor de connectie met Intuitive Body Movement een logische keuze is. Ik verwelkom je in de wereld van zelfliefde en zachte bewegingen.

Uit je hoofd en zakken in je hart. Waar niets alles is en jij het middelpunt waar alles om draait. Love all you are

Aanmelden voor Cacao x IBM doe je hier

Alle aanmeldingen graag via de linkjes. De betaling doe je ter plekke bij mij via een betaallink

Vragen? Stuur mij een WhatsApp berichtje of een email info@hetmoederinstinct.nl

1
WhatsApp met Marije
Stuur Marije een WhatsApp bericht