Doula Heerenveen – Friesland

doula lacht naar zwangere vrouw

Kinderwens, zwangerschap, geboorte, postpartum. De belangrijkste fases in je leven, die wil je toch niet alleen en onvoorbereid doormaken? Je hebt iemand nodig waarbij je terecht kunt met al je vragen en twijfels. Die veel kennis heeft over de fase van het leven waarin jij je bevindt. En die veel ervaring heeft met de behoeftes van vrouwen en bovendien deze behoeftes kan helpen vervullen.

Zo iemand, dat ben ik!
Ik coach vrouwen, ondersteun partners en bied daarnaast ook praktische ondersteuning voor het hele gezin. Mijn werkgebied is 45 minuten tot 1 uur auto rijden vanaf Heerenveen ( afhankelijk van je hulpvraag).

Tijdens onze afspraken leren we elkaar goed kennen en help ik jou antwoorden te vinden op de vragen waar je mee rondloopt. Mijn kennis plus positieve en optimistische kijk op het leven zullen bijdragen aan jouw twijfels en zorgen om te zetten in kracht en zelfvertrouwen. Ik ben een ster in denken in mogelijkheden en het omdenken van situaties. Een antwoord of oplossing is dan altijd dichtbij.

Samen besteden we aandacht aan wat jij belangrijk vindt en gaan we jou wensen tot een visie om te zetten. Die visie helpt jou bij het schrijven van een geboorteplan waarmee je aan zorgverleners duidelijk kunt maken hoe jij wilt dat het gaat. En wist je bijvoorbeeld dat ik tijdens de bevalling jou ononderbroken ondersteuning bied, hoe lang je bevalling ook duurt? Ja echt waar! Ik kom als jij het wilt en ga pas weer weg als de bevalling lang en breed achter de rug is. Zelfs als het 24 uur of langer duurt.

Wel zo fijn, één vertrouwd bekend gezicht van begin tot eind. Een doula is de enige professional die jou kan garanderen dat zij er de hele tijd bij is.

Na de geboorte kan ik jou ook nog heel goed van dienst zijn. Denk aan fijne gesprekken, huishoudelijke ondersteuning, hand en spandiensten en het koken van heerlijke maaltijden. Ook dan is het heerlijk om iemand die jou goed kent en verstand van zaken heeft, om raad te kunnen vragen.

Maak een afspraak met mij en neem het heft in eigen handen! Het is jouw leven, jij hebt de regie. (Iedere eerste afspraak is gratis en geheel vrijblijvend.)

1
WhatsApp met Marije
Stuur Marije een WhatsApp bericht