Mama Nidra

Ontspannen en opladen. Zelfzorg is zo belangrijk in deze fase van je leven. Marije biedt Yoga Nidra aan of beter gezegd: “Mama Nidra”. Een heerlijk uur bijtanken gericht op zwangeren & mama’s.

Wat is Mama Nidra?

Mama Nidra is een variant op yoga nidra. door mij ontwikkeld speciaal voor zwangere vrouwen en mama’s. Yoga nidra wordt ook wel slaapyoga genoemd. 1 Mama Nidra sessie kun je vergelijken met 3-4 uren diepe slaap. Mama Nidra draagt bij aan het krijgen van echte rust. Geen ingewikkelde houdingen! Het enige wat jij hoeft te doen is te liggen, te luisteren, te volgen en je voelt je na de sessie als herboren. Hier kun je gratis een sessie luisteren.

Gun jezelf een moment om volledig tot rust te komen en op te laden
Aanmelden kan tot een dag voorafgaand aan de sessie. De sessie vindt live op een nader te bepalen locatie plaats (check social media) of online op een besloten instagram account.

  • Online sessie €10
  • Live sessie kosten per sessie aangegeven in het aanmeldformulier (kies de datum)

Inhoud van de sessie

Tijdens de sessie begeleid ik je via een systematische methode van visualisaties, een bodyscan en een krachtige intentie. We werken stapsgewijs toe naar een complete fysieke, mentale en emotionele diepe ontspanning. Je lichaam zal denken dat het slaapt en je mind is helder en alert. Op dit niveau activeren we het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam en creëer je helderheid in je hoofd, met helpende gedachten die passend zijn voor deze fase van je leven. Het is fijn om de sessie met een warme kop thee af te sluiten.

Kenmerken Mama Nidra

  • Zeer rustige les
  • Opladen van je energie
  • Vermindert je slaaptekort
  • Verbeteren van emotionele ontspanning
  • Zorgt voor heldere gedachten
  • Brengt balans tussen lichaam en mind
  • Zet jou in je (moeder)kracht

1 uur Mama Nidra brengt jou net zoveel rust en energie als 3 uren diepe slaap

Meld je aan voor Mama Nidra

Heb je vragen over Mama Nidra of wil je eens kennismaken met de lessen van Marije? Neem dan gerust contact op en je bent van harte welkom!

Volg op 26 september tussen 12.30 – 13.30 uur
gratis een Mama Nidra sessie via een LIVE STREAM (Klik)

7 + 7 =

06 27 54 72 27

De Túnkerij 9, 8443 DD Heerenveen

info@hetmoederinstinct.nl

Werkgebied: Noordelijke provincies.
1 tot 1,5 uur autorijden vanaf Heerenveen.