Je ziet een comfortzone met daarbuiten groei

Wat is de ZELFclub

Een plek voor vrouwen waar jij helemaal jezelf mag zijn of (her)ontdekken. Herinner je wie je bent en grijp jouw leven bij de lurven. In de ZELFclub zetten we de kracht van samen in om juist ruimte voor jou te creëren. Ieder gaat voor zich aan de slag met persoonlijke ontwikkeling. Kennis is kracht en daarom beginnen we met een onderzoek en worden jouw ontdekkingen aangevuld met bijpassende theorie. Zodat je gaat begrijpen waarom je denkt en doet zoals je doet. Marije, de clubleider, neemt je mee op avontuur! Ze ondersteunt al ruim 1,5 decenium vrouwen in hun zoektocht naar balans en geluk

There is no force more powerful than a woman determined to rise. I am a woman. Hear me roar!

“We all need a place we can go

to restore our selves”

Join de ZELFclub!

Als je weet en voelt aan alles dat je verandering wilt. Je wilt niet langer door blijven gaan en je wilt stoppen met niet bij jezelf stil staan. Je weet dat je niet alleen jezelf te kort schiet, maar ook de mensen om je heen worden geraakt. Nog harder gaan rennen is niet de oplossing. Stop met jezelf te kort doen, sluit je aan bij ‘de ZELFclub’ en kom thuis bij jezelf.

De kracht van een groep is ‘magic’. We hebben elkaar nodig om ons gedragen te voelen. Begrepen te voelen. Bevestigd te worden. En te leren van elkaar. Je bent echt niet de enige die maar doorgaat, blijft rennen en het lastig vindt om op te laden. Je bent wel de enige die dit kan veranderen.

Ja, veranderen kost veel tijd & energie, maar je rot voelen en vast houden aan wat jou niet meer dient, kost net zoveel tijd & energie. Misschien zelfs wel meer.

Wees de zon in jouw eigen leven. Laad jezelf op. Zodat je weer kunt stralen

De kracht van de ZELFclub

Je omringt je met vrouwen die net als jij met zichzelf aan de slag willen. Dit werkt enorm verbindend. Jij kunt je inleven in hoe het voor hun moet zijn en vice versa. Je leeft mee, voelt je verbonden, deelt ervaringen. In een kleine groep heerst geborgenheid en je steunt elkaar. Dit alles maakt dat je obstakels durft te overwinnen.

Door de kracht van dit kleine netwerk, voel jij je op handen gedragen. We’ve got your back!

Vrouwen die elkaar steunen zijn gelukkiger

Je gehoord, gezien en gesteund voelen is één van de belangrijkste psychologische basisbehoeften van een mens. Wat jij nodig hebt is persoonlijk, maar je zult verbaasd zijn over hoeveel andere vrouwen vergelijkbare behoeftes hebben. Tijdens iedere clubsessie onderzoeken we hoe aan deze behoefte te voldoen.

We gebruiken 100 talen om jouw taal te vinden en je krijgt handvaten om ook buiten de ZELFclub lekker in je vel te zitten.

3 maanden real life ‘de ZELFclub’

Yes! De kracht van een groep is magic! Jij kunt één van de vrouwen zijn die 3 maanden aan de slag gaat met haar persoonlijke ontwikkeling in groepsverband. Jullie hebben allemaal met elkaar gemeen dat jullie verbinding willen, deze reis niet alleen aan willen gaan en keihard willen werken aan meer ZELF; zelfliefde, zelfvertrouwen, zelfinzicht, zelfwaardering, zelfbewustzijn en zo nog veel meer zelfs. Iedere clubgroep van maximaal 6 gelijkgestemde vrouwen start met een hele gave kick off.

De looptijd van de 3 maanden ziet er als het volgt uit:

  • Je ontvangt een intake formulier
  • Je plant een intake gesprek met Marije in
  • 1 kick off om als groep kennis te maken, jullie gezamenlijke behoeftes in kaart te brengen en verdieping aan te brengen op de inhoud van de sessies
  • 6 samenkomsten van 2 à 3 uren
  • Contact met Marije tussen de samenkomsten door
  • Een groepchat voor 24/7 contact met jouw clubgroep

Totale waarde nabij €3000. Jouw daadwerkelijke investering €888

De KICK OFF en data voor samenkomsten zijn op een zaterdagochtend. Scroll een klein stukje door naar beneden om je aan te melden!

Aanmelden voor de ZELFclub

Vul dit contactformulier in om aan te geven dat je graag deel wilt nemen aan de ZELFclub. Marije neemt zo spoedig mogelijk contact met je op. Heb je vragen of wil je meer weten, klik dan op de gele button rechtsondering voor een ‘Gratis vrijblijvend gesprek’ of stuur via de button links onderin een WhatsApp berichtje!

Ik meld mij aan voor de ZELFclub

6 + 1 =

06 27 54 72 27

De Túnkerij 9, 8443 DD Heerenveen

info@hetmoederinstinct.nl

Locatie sessies: zie bovenstaand adres
Soms kan er in het belang van de inhoud van een sessie afgeweken worden We beperken ons tot de noordelijke provincies

1
WhatsApp met Marije
Stuur Marije een WhatsApp bericht