Tijdens een zachte hart openende helende reis verruim je jouw bewustzijn met behulp van dit plantmedicijn. Maak een diepe connectie met jezelf, waarbij je een ander licht op de strubbelingen in je leven kunt laten schijnen. Kom uit je hoofd en zak in je lichaam, durf te voelen. Ervaar wie je werkelijk bent

“De struggle die ik regelmatig in mijn leven ervaarde had vooral te maken met mijn hoofd. Mijn denken / mind / ego / saboteur of hoe je het ook maar wilt noemen. Wanneer ik merkte dat ik niet liefdevol tegen mijzelf sprak, vertelde ik mijzelf daarna wat er allemaal wel was. Dat ik waardevol was. Het moeilijkste vond ik om dit vervolgens echt vanuit mijn diepste kern te voelen in mijn lijf. Ik wist die dingen wel, maar ik voelde het niet. Ik deed aan lichaamswerk, wat bijdroeg aan het voelen, maar voelde de behoefte aan meer. En toen kwam ik in contact met Cacao Bliss. Het was alsof er een deur naar een andere wereld opende. Zo liefdevol, zacht vrouwelijk en zo helend. Heel duidelijke en direct. Alsof ik bij de hand werd genomen en op een zachte manier alles mocht voelen. Ik ontving inzichten, heling, vele puzzelstukjes vielen op hun plek en ik kreeg bevestiging in mijn weten door het echt te voelen. Ik gun iedereen deze prachtige intense en helende ervaring en voor mij is het niet meer dan logisch om nu ook zelf Cacao Bliss ceremonies aan te bieden. Ik volgde een opleiding tot procesbegeleider en ben er graag voor jou tijdens jouw innerlijke reis”

Liefs Marije

Wat is Cacao Bliss?

Cacao Bliss is een heilig plantmedicijn. Bestaand uit prachtige natuurlijke bestandsdelen geschonken door Pachamama, onze moeder aarde.

De hoofdbestanddelen zijn Ceremoniële Cacao, Caapi (bestandsdeel Ayahuasca), Psilocybine (truffels) en een grote hoeveelheid kruiden om je hart te openen.  

De Cacao Bliss heeft de vorm van een bonbon en wordt gegeten. De dosering stem ik af op jou. Ik kan je vertellen dat deze bonbon heerlijk smaakt!

In de Cacao Bliss die ik gebruik tijdens de ceremonie voor jou zijn plantaardige producten van de hoogste kwaliteit gebruikt. Op een duurzame manier verbouwd en verkregen vanuit Zuid-Amerika. Betrouwbaar gedoseerde en perfect om jou mee op innerlijke reis te nemen.

Het effect dat Cacao Bliss heeft omvat meestal visuele vervormingen, verbeterde kleuren, lichtheid of duizeligheid en het voelen van krachtige emoties. Mensen melden ook vaak dat ze zich euforisch, spiritueel en opmerkzaam voelen. Al je zintuigen kunnen versterken.

Cacao en Caapi zijn de vrouwelijke bestandsdelen en worden ook wel Mama Cacao en Mama Caapi genoemd. Samen met Papa Psylocibine (Truffel) nemen ze jou bij de hand en begeleiden je door je op jouw reis door jouw innerlijke wereld. 

“Eindelijk even niet er over praten, maar puur ervaren, voelen en Zijn.”

Wanneer Cacao Bliss?

De Cacao Bliss Ceremonie die ik bied is iets voor jou wanneer je herkenning ervaart in of te maken hebt met het volgende:

 • Innerlijke rust willen vinden
 • Je levensmissie ontdekken, diepere betekenisgeving
 • Willen ontstressen
 • Relatieproblemen of strubbelingen
 • Zelfliefde, dichter bij jezelf komen
 • Antwoorden op je vragen vinden
 • Zelfinzicht ervaren en keuzes maken
 • Uit je hoofd en in je lichaam, je hart komen
 • Spirituele groei
 • Depressie
 • Angsten
 • Burn-Out
 • Helpt bij gevoel van eenzaamheid
 • Trauma’s onder ogen willen komen en helen
 • Kundalini awakening, levenskracht, seksuele energie

Cacao Bliss kun je (zoals je leest) voor vele doeleinden in zetten, maar altijd vanuit de behoefte aan zachte heling. Weggestopte emoties, herinneringen en ervaringen komen aan de oppervlakte op een zachte manier. Er worden nieuwe verbindingen gemaakt tussen hersencellen, wat ervoor zorgt dat je herinneringen kunt herevalueren. 

Mijn Cacao Bliss Ceremonie helpt je jouw hart te openen, dichter bij jezelf te komen als je vastloopt in het leven, als je zoekende bent naar jezelf of niet lekker in je vel zit.

Verleg in een veilige setting jouw grenzen en laat oude angsten & overtuigingen los

Wat je kunt verwachten tijdens de Cacao Bliss Ceremonie

Inhoud Dagceremonie Cacao Bliss

 • Info contact via chat en/of (video)bellen
 • Uitgebreid intake formulier
 • Check-in gesprek à 30 minuten in de week voorafgaand aan de ceremonie
 • Dagceremonie van 10.30 – 19.30 uur
 • Cacao Bliss
 • Rapé optioneel
 • Inclusief drinken & eten
 • Integratiebegeleiding:
  • Contact na de ceremonie via WhatsApp tot aan de eind video-call
 • Eind video-call à 1 uur, 1 tot 2 weken na de ceremonie

Voor Cacao Bliss zijn er deze contra-indicaties 

Opzet Cacao Bliss Ceremonie

Iedere ceremonie krijgt een persoonlijk tintje vanwege het 1:1 of 1:2 karakter. Marije weet feilloos en intuitief in te spelen op de individuele behoeften van jou als deelnemer. Tijdens de ceremonie wijkt ze, zoals een spaceholder dat doet, geen moment van je zijde. Voorafgaand aan de ceremonie houd je je aan een plantaardig dieet en sta je stil bij met welke intentie je de ceremonie in wilt gaan. Wat is je diepste wens? Wat gun je jezelf? Het proces start al bij jouw aanmelding! Marije draagt je gedurende jouw hele proces

Bij binnenkomst is er een ontvangst met smudge ritueel. Ook zal er een klein altaar zijn waar we bij gaan zitten onder het genot van een kopje kruiden thee. Een moment om te landen en samen de ceremonie in te stappen. Je mag een krachtvoorwerp meenemen en deze op het altaar plaatsen. Er zal een kaartendeck met tarot of orakel kaarten zijn waar je een kaart van mag trekken om je intentie kracht bij te zetten. Je deelt jouw intentie en dan is het tijd om de Cacao Bliss in te nemen. Om tot een zo diep mogelijke ontspanning te komen en naar binnen te keren, lig je tijdens de ceremonie op een matras en draag je een oogmasker.

Na afloop eten we een maaltijd om jou te helpen weer te gronden in het hier en nu, waarna we afscheid nemen.

Jouw proces gaat thuis verder! Je kunt nog steeds op Marije haar begeleiding rekenen. In de dagen na de Cacao Bliss ceremonie kun je de effecten nog voelen. Ook kunnen er nog fijne inzichten ontstaan of kunnen er puzzelstukjes op zijn plek gaan vallen.

Ceremonie vormen

1:1 Ceremonie

De vrijheid om jezelf te zijn. De focus op jou. Alle aandacht voor jou en jouw proces. Geen afleiding door de emoties van de ander

De investering die je in jezelf doet is oneindig groot

De energie uitwisseling voor Cacao Bliss 1:1 is €444

duo ceremonie

Omdat je weet dat je bij elkaar terecht kunt en beide bezig bent met persoonlijke ontwikkeling. Beter durven, beter kunnen ontspannen, omdat de ander bij je is. Naderhand nog samen na kunt praten

Het contact via WhatsApp verloopt als groepsapp. Het check-in gesprek en de eind video-call vinden afzonderlijk van elkaar plaats

De energie uitwisseling voor jullie als duo bedraagt €828

geliefden ceremonie

Binnen je relatie heb je behoefte aan verdieping. Een connectie maken op een dieper level. Beide gaan jullie je eigen reis ervaren. Naast elkaar en tegelijkertijd een verbondenheid ervaren waarvan je het bestaan niet wist. Cacao Bliss opent je hart. Er ontstaat meer zelfliefde en daardoor ook meer liefde voor de ander

Je deelt de ceremonie, waarbij je samen groeit en naderhand op elkaar kunt terugvallen. Omdat de ander zo goed weet en heeft ervaren waar je zelf ook was.

Deze ceremonie is een prachtige aanvulling op het programma SAMEN, maar dan na de geboorte van jullie kind (zwangerschap & borstvoeding kan niet in combinatie met Cacao Bliss)

De energie uitwisseling voor stellen bedraagt €595 waarbij al het contact gezamenlijk plaats vinden. Willen jullie ieder jullie afzonderlijk van elkaar met Marije contacten, dan geldt de duo prijs

Stuur mij een info PDF

3 + 15 =