Couveuse kindje

Ondersteuning nadat je baby uit het ziekenhuis ontslagen wordt en mee naar huis mag. Volgens mij zijn er niet veel ouders die denken aan een doula inschakelen.

Het lijkt mij heel fijn en mooi om ook couveuse ouders te helpen. Om hen te ondersteunen in hun draai vinden nu hun kindje eindelijk thuis is. Want ook al is je baby misschien al een tijdje geleden geboren, jullie waren tot nu toe nog niet thuis. Thuis ♡

Wist je dat ik ook postnatale doula ben? Ik bied dus ook in de weken na de geboorte emotionele, fysieke en informatieve ondersteuning. Mijn taken zijn onder andere coaching, een luisterend oor zijn, koken, boodschapjes doen, huishouden bijwerken, kleine momenten op broers en/of zussen letten.

Voor alle ouders die na het vertrek van de kraamzorg of na ontslag uit het ziekenhuis zichzelf mijn liefdevolle ondersteuning gunnen.